PolskiAngielski
E-mail: sznurki@sznurkiart.com
Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

100% Klientów poleca nasz sklep
5,0 Średnia ocena, Ilość opinii 111
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: anna
  • Data napisania recenzji: 05-04-2022
Polecam! Szybko i sprawnie
Odpowiedź sklepu:
Dziękuję za opnię. Zapraszam ponownie na zakupy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beeline
  • Data napisania recenzji: 02-02-2022
Wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 04-11-2021
Bardzo szybka dostawa oraz porada w doborze odpowiedniego rzemienia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maja
  • Data napisania recenzji: 18-03-2021
Towar najwyższej jakości i przesympatyczne kontakt :) bardzo dziękuje
Odpowiedź sklepu:
Dziękuję za opinię o sklepie. Jest to cenna wskazówka dla innych kupujących. Pozdrawiam i zapraszam ponownie Hanka Sznurki Art
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Hanna
  • Data napisania recenzji: 16-10-2020
Obsługa miła i pomocna. Dostawa bardzo szybka. Zgodna z zamówieniem. Polecam.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za opnie o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie na zakupy. Pozdrawiamy Sznurki Art.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 31-08-2020
Zakup szpulek przebiegł bez najmniejszego problemu. Wysyłka i dostawa bardzo szybka, opakowanie dobrze zabezpieczone. To mój drugi zakup i z pewnością nie ostatni.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za opnie o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie na zakupy. Pozdrawiamy Sznurki Art.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Izabella
  • Data napisania recenzji: 09-08-2020
Zakupy bardzo trafione, opisy produktów zgodne z rzeczywistością.Termin wysyłki całkiem logiczny. Zakupy godne polecenia.
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za opnie o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie na zakupy. Pozdrawiamy Sznurki Art.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maciej
  • Data napisania recenzji: 21-05-2020
Pozdrawiam :)
Odpowiedź sklepu:
Dziękujemy za opnie o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie na zakupy. Pozdrawiamy Sznurki Art.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 29-01-2020
Towar bardzo dobrej jakości, szybka przesyłka. Polecam sprzedawce. Pozdrawiam.
Odpowiedź sklepu:
Dziękuję za opinię o sklepie. Zapraszam ponownie na zakupy. Pozdrawiam Hanka Sznurki Art
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 30-12-2019
Bez ściemy, miła i konkretna obsługa, towar taki, jak miał być i bardzo dobrej jakości + bardzo szybka obsługa.
Odpowiedź sklepu:
Dziękuję za opinię o sklepie. Zapraszam ponownie na zakupy. Pozdrawiam Hanka Sznurki Art
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magda
  • Data napisania recenzji: 09-12-2019
Polecam! Jestem stałą klientką. <3 Zamówienia są zawsze szybko i sprawnie realizowane. :) Sznurki są super jakości, grube, mocne i mają piękne kolory.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękuję za opinię. Życzę zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego 2020 Roku. Hanka Antczak Sznurki Art
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jana
  • Data napisania recenzji: 14-07-2019
I recommend this shop, cooperation is always great.
Odpowiedź sklepu:
Thank you and welcome again With love Hanka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 18-06-2019
Interesująca oferta, dobre ceny, szybka wysyłka. Bardzo polecam
Odpowiedź sklepu:
Dziękuję za opinię. Zapraszam ponownie na zakupy. Pozdrawiam Hanka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 24-04-2019
Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 18-04-2019
świetne sznurki
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 28-02-2019
Piękne lniane produkty w świetnych cenach. Jestem stałym klientem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Emilia
  • Data napisania recenzji: 28-02-2019
Jak zawsze, zgodne z opisem i wszystko rzetelne.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 21-02-2019
Sznurki lniane i bawełniane bardzo dobrej jakości, bardzo ciekawa oferta.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 12-02-2019
Szybko i sprawnie, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 30-01-2019
Wszystko gra,polecam.
Odpowiedź sklepu:
Super. Dzięki za opinię. Pozdrawiam Hanka Sznurki Art
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 23-01-2019
sprawna obsługa
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękuję. Pozdrawiam Hanka Sznurki Art
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bernadeta
  • Data napisania recenzji: 10-12-2018
Sznurek bardzo dobrej jakości, wysyłka błyskawiczna, polecam.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękuję. Pozdrawiam Hanka Sznurki Art
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tatiana
  • Data napisania recenzji: 29-09-2018
Produkty zgodne z opisem, wysokiej jakości . Szybka dostawa. Serdecznie polecam !!! Będę tu robić zakupy częściej.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Realcut
  • Data napisania recenzji: 20-09-2018
Wszystko super! Uwielbiam ten sklep! Nigdzie indziej nie znalazłam takiego dużego wyboru jesli chodzi o sznurki. Asortyment ciągle się powiększa. Jestem stałym klientem, kupuje dużo i za każdym razem jestem zadowolona.
Odpowiedź sklepu:
Bardzo dziękuję za słowa uznania. Staram się wymyślać nowe ciekawe wzory sznurków dla moich Klientów i mieć coraz większy wybór. Pozdrawiam i zapraszam ponownie Hanka Sznurki Art Cords Art
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ewa
  • Data napisania recenzji: 24-08-2018
SUPER , polecam!!!!
Odpowiedź sklepu:
Dziękuję i zapraszam ponownie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paulina
  • Data napisania recenzji: 25-07-2018
Wyjątkowe sznurki, bardzo wytrzymałe, szeroki wybór i szybka wysyłka:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 13-07-2018
Świetna jakość, szybka wysyłka i dobre ceny. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Justyna
  • Data napisania recenzji: 12-05-2018
Jestem bardzo zadowolona z szybkości obsługi zamówienia i jakości otrzymanych produktów. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Pola
  • Data napisania recenzji: 28-03-2018
wszystko tiptop,z pewnością bedę zamawiać i polecać. p.s. fajnie gdyby pojawiła się jakaś tańsza forma wysyłki (tak ok. 8zł)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 28-03-2018
GORĄCO POLECAM!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maciej
  • Data napisania recenzji: 27-03-2018
Sklep zdecydowanie wart polecenia, m.in., dbający o informowanie klienta o aktualnym statusie zamówienia, o wzorcowe zabezpieczenie jego przedmiotu w wysyłanej paczce,zapewne skorzystam jeszcze z jego bardzo bogatej i unikalnej oferty. Ze swej strony, dziękuję obsłudze sklepu realizującej moje zamówienie, za przyjemność robienia u Państwa zakupów - to naprawdę przyjemność.Pozdrawiam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 14-03-2018
Profesjonalna obsługa, produkty w 100% spełniły moje oczekiwania. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paulina
  • Data napisania recenzji: 12-03-2018
Wszystko ok. dzięki.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 12-03-2018
Profesjonalna szybka wysyłka, produkty dobrej jakości.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: andrzej
  • Data napisania recenzji: 09-03-2018
wszystko dobrze tak być powinno
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Emilia
  • Data napisania recenzji: 02-03-2018
Polecam, produkty zgodne z opisem, miła obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Veronika
  • Data napisania recenzji: 25-02-2018
Many thanks
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Galina
  • Data napisania recenzji: 24-02-2018
Długo szukałam takich sznurków, sa super i na pewno tu wrócę :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 19-02-2018
Bardzo solidna firma,to trzecie moje zamówienie zrealizowane bez zarzutu - dziękuję i polecam Tomasz
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lucyna
  • Data napisania recenzji: 19-02-2018
polecam z całego serca :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Najlepiej oceniane produkty

Copyright 2022 Hanka Style. All Rights Reserved Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu